Крисия отпразнува рождения си ден с гаджето (ФОТО)

Крисия отпразнува рождения си ден с гаджето (ФОТО)

Крисия навърши 15 години

Очарователната Крисия изживява първите любовни трепети. Талантливата разградчанка се носи на крилете на любовта със своя любим. Преди дни навърши 15 години. Любимката на Слави Трифонов отпразнува личния си празник в компанията на своя любим. В социалната мрежа тя публикува фотос, от който става ясно, че двамата много се забавляват заедно.

Снимката е в стил „Следвай ме“ – вълната, която заля социалните мрежи. На нея Крисия е до морето и се вижда, че държи за ръка своя любим. Тийнеджърката не разкрива подробности около личния си живот. Но според източник на Хотнюлс, любимият на изпълнителката се казва Ясен Владимиров. Двамата учат заедно в музикалното училище в София. Те се движат в една компания и заедно обикалят столичните заведения.

Въпреки, че връзката им е все още детска, по всичко личи, че Крисия сияе от щастие. До фотоса тя е написала „Завинаги“. От поста й става ясно, че е влюбена в младежа.

Преди време тя имаше кратка връзка с Валерко – сина на Валери Божинов и Алисия. Двамата си организираха срещи в столичните молове. Но според запознати, всичко между тях приключило заради разликата в годините. Крисия е кака на Валерко. Тя е по-голяма от него с 4 години, пише ПИК, позовавайки се на Хот нюлс.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com