Никола с нови разкрития след „Хелс Китчън“ (Вижте какво сподели)

Никола с нови разкрития след „Хелс Китчън“ (Вижте какво сподели)

Никола от „Хелс Китчън“ разкри кой е бил неговият фаворит в шоуто

Никола от „Хелс Китчън“ сподели тайни от живота си след „Хелс Китчън“. Той зае второ място във финала на предаването, но зрителите обявиха именно него за победител. „След финала си отдъхнах, бях много изтощен за тези три месеца. И въпреки че завърших на второ място, се чувствам доволен от себе си.

Смятам, че показах много. Не съм загубил нищо. От шеф Ангелов научих, че ако искам нещо, трябва да дам 100% от себе си. И може би да вярвам малко повече в себе си. „Хелс Китчън“ тества не само готварски умения. Там се тества и колко си устойчив в ситуация, в която не си изпадал до този момент. Как се справяш с емоциите си и успяваш да се фокусираш върху победата. В тези неща Чилева явно беше по-добра Като личност Веселин беше моят фаворит“, споделя Никола, пише nova.bg.

„Готварството ми беше интересно от малък. Чудех се майка ми какво готви, опитвах нещата, питах я защо едно нещо се получава по един начин, а друго – по друг. И малко по малко открих пътя си. Не съм учил за готвач. Мислех, че ще стана уеб дизайнер или нещо друго, свързано с компютри. Но кандидатстването ми се отложи с една година, вуйчо ми си отвори заведение и аз започнах там като сервитьор.

Стана ми интересно какво правят хората в кухнята. Започнах да правя заготовки, след това издавах поръчки. После започнах да работя и в други ресторанти и се отказах от кандидатстването. Разбрах, че готвенето ми харесва много“, споделя още Никола и допълва, че семейството му винаги го е подкрепяло.

Гордън Рамзи

Той дори стига до кухнята на Гордън Рамзи. Първоначално Никола работи на автомивка в Лондон. „Около три месеца ми отне да си направя СВ-то както трябва. Там стандартите са други. Но в един момент започнаха да ми се обаждат от ресторанти и започнах работа. Пуснах си СВ-то във всички ресторанти на Гордън Рамзи и чак след три месеца ми се обадиха от три от тях. Отидох на пробни смени, най-много ми хареса в Петрумс и започнах работа там. Това ми беше сбъдната мечта“, разкрива Никола.

Никола от „Хелс Китчън“ доволен от това, което е показал в шоуто сн. nova.bg

„Там се работи страшно много – пет дни в седмицата по 18 часа. Хората, които са готвачи в такива ресторанти, нямат нито приятели, нито семейство. Общо взето си зарязват всичко единствено заради кухнята. Много готвачи в такива ресторанти на 27-30 години вече се отказват от такава професия, защото искат да имат и нещо друго в живота си. Разбрах, че не съм готов да се отдам до такава степен на готвенето и се върнах в България“, споделя още Никола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com