Принцът на Бруней показа „обикновения“ си живот (Вижте колко е „скромен“ най-богатия наследник на планетата)

Принцът на Бруней показа „обикновения“ си живот (Вижте колко е „скромен“ най-богатия наследник на планетата)

Принцът на Бруней се хвали, че живее „обикновен живот“

Принцът на Бруней показа „обикновения си живот“. Принц Абдул Матен редовно радва последователите си в Инстаграм със снимки от „скромното“ си ежедневие. Кралската особа твърди, че има съвсем „нормален и обикновен“ живот, но явно не познава истинските ограничения, в които живеят истински обикновените хора.

Малко се знае за азиатското княжество Бруней, което се намира на остров Борнео. Преди десетилетия се носеха легенди за харемите на владетеля и брат му, за дворците от злато и за бляскавия живот на местните жители. Днес много от тези митове са развенчани, а самото кралство е потънало в пълна мъгла и много малко информация се изнася извън него. Наистина, правителството на „другата Северна Корея“, както на шега понякога наричат Бруней, залага на сериозна цензура по отношение на свободата на словото и информираността на гражданите, но това не пречи на принц Матен редовно да споделя снимки в социалните мрежи, пише tocka.com.mk.

26-годишния наследник не спира да се хвали с „обикновения си живот“. Матен е един от петимата синове на султан Хасан ал Бокиа. Той има още седем сестри и лично състояние, чиято стойност се пази в тайна. Знае се, че султанът притежава богатство в размер на над 20 милиарда долара, а животът на децата му не е лишен от лукс. „Обикновеният“ живот на Матен включва яхти, частни самолети, игри с диви животни и лична охрана от десетки гардове. Принцът обаче се описва като „земен човек, който не обича да се хвали с богатството на семейството си. И повече се интересува от обикновения си живот и времето със семейството и приятелите“.

Принцът на Бруней показа „скромния“ си живот сн. Инстаграм

На снимките, които самият той обаче споделя, нищо не изглежда обикновено. От личния зоопарк с диви животни, до частните вили, яхти и дворци, животът на Матен е като от 1001 нощи. Единственото, което му липсва, е някоя арабска принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com