Слави Трифонов злобее срещу конкуренцията

Слави Трифонов злобее срещу конкуренцията

Слави Трифонов злобее срещу конкуренцията 5 (100%) 1 vote

Дългия оплю наследницата си в ефира Ани Владимирова

Откровена и неподправена злоба срещу конкуренцията си изля тези дни Слави Трифонов – пише в. „Уикенд“. Слезлият от екран преди 2 месеца водещ за момента не е направил нищо от онова, което обеща в последното си предаване по Би Ти Ви – политически и тв проект и раздаване на награди на своите зрители. Затова пък изписа куп язвителни критики срещу колегите си, които все още са в ефир – отбелязва изданието.

Дългия оплю подред почти всички предавания, които тръгнаха в началото на тв сезона, като не пропусна и българските сериали. Наследницата на Слави Трифонов в тв ефира в четвъртък и петък – Ани Владимирова, също не беше подмината. Тя вероятно е най-големият трън в очите на шоумена. На първо място тя заема неговото тв време и второ – продуцентите на „Истински истории“ са Иван и Андрей.

Явно Слави Трифонов вече съжалява, че е напуснал Би Ти Ви и гледа жадно към ефира на двете най-успешни телевизии в страната, осъзнавайки, че сам е прецакал шансовете си да работи в тях. Засега не е ясно кога ще тръгне неговият собствен тв проект. Дори сайтът на компанията му все още не работи. Липсва и коментар относно подаръците за зрителите, които Дългия обеща като участници в специална томбола.

Слави си прави оглушки за подаръците

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com